Misija i vizija

DIS TODOROVIĆ je privatno porodično preduzeće osnovano 2003. godine i trenutno smo među najvećim proizvođačima mleka, kiselo mlečnih napitaka, mekih i polutvrdih sireva u našem regionu.

Obim poslovanja je otkup, prerada i distribucija mleka i mlečnih proizvoda.

Naše proizvode prepoznatljivog ukusa i standardnog kvaliteta možete pronaći u Nišu, Aleksincu, Soko Banji, Paraćinu, Kruševcu i Beogradu.

Stalnim poboljšanjem postojećih programa i razvojem novih proizvoda izrađenih u kontrolisanim uslovima od kvalitetnog, zdravstveno ispravnog mleka, želimo ostvarivati postavljene ciljeve i misiju društva preko naše krilatice “Za zdrav i dug život – povratak prirodi”.

Visoki imidž na tržištu ćemo i dalje razvijati ispunjenjem očekivanja i zahteva naših kupaca i potrošača. Ostvarivanje Vašeg zadovoljstva je naš cilj i naše zadovoljstvo.

Sredinom 2005. godine odlučili smo se za novi korak uvođenjem integrisanog sistema QMS-a i HACCP sa codex alimentariusom uz primenu važećih zakonskih propisa a u cilju osiguranja zdravstvene ispravnosti proizvoda i zaštite zdravlja potrošača.

Primenom načela i zahteva normi QMS-a i HACCP težićemo ostvarenju stalnih poboljšanja i povećavanju zadovoljstva korisnika, jer mi mleko na najbolji način prilagođavamo i stavljamo na raspolaganje našim potrošačima.

Direktor, Slaviša Todorović